Седам медаља за Микулићеве пулене у Сарајеву

На Међународном карате турниру „Олимп куп” у Сарајеву, у веома јакој конкурецији запажен резултат јуче су постигли такмичари карате клубова „Бијела” и  „Котор” које као тренер води Слађан Микулић. У конкурецији 342 такмичара из клубова земаља региона Слађан Микулић је имао по два такмичара из Бијеле и Котора, а освојили су четири прва и три трећа мјеста.

Члан КК „Бијела” Петар Микулић (10) освојио је двије златне медаље – у категорији до 30 кг за 2010. годиште и у категорији до 35 кг за 2011. годиште. Никола Мазалица, члан КК  „Котор” био је први у категорији до 34 кг за узраст од 8 до 9 година и у категорији до 35 кг за узраст до 10 година.

Треће мјесто и бронзану медаљу у категорији  до 54 кг освојила је у конкуренцији 13-огодишњака чланица екипе „Бијеле” Мила Петровић.

Павле Кашћелан из КК „Котор” освојио је двије  бронзане медаље – у категорији до 30 кг за десетогодишњаке и у категорији до 35 кг за узраст до 11 година.

Из Карате клуба „Бијела“ најављују учешће својих такмичара наредне седмице на Купу Шампиона у Подгорици, а најбољи такмичар овог клуба Немања Микулић ће учествовати на првенству Медитерана на Сардинији.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here