ЂУРОВИЋ: МИНИСТАРСТВО ЗДРАВЉА ДА ПРЕИСПИТА ОДЛУКУ О СМЈЕНИ ДР ПОПОВИЋА


-Изразити хуманиста и врхунски стручњак др Владо Поповић на мети је неоправданих, неоснованих, а сумњам и злонамјерних подметања у циљу дискредитације и коначно смјене са позиције директора болнице у Рисну, – казала је посланица СНП ЦГ Данијела Ђуровић.
Наводи да су „чудни ти аршини ако се зна да је др Поповић један од ријетких аполитичних директора који се и јавно супротстављао било каквом политичком/партијском дјеловању у кругу болнице“.

-Партијско дјеловање му сигурно није гријех јер га нема. За све остало би нормално било да испитају органи којима је то посао, а не да се неко осуђује прије неголи је и оптужен.
Видјели смо како га снажно подржавају Ришњани и Которани, али и Новљани, Будвани. Подршку и захвалност др Владо добија из цијеле Црне Горе, али и шире. Млад, успјешан, пун енергије врхунски неурохирург, такав је доктор Поповић. Ваљда смо се борили да овакве сачувамо, а не да их тјерамо. Молимо Министарство здравља да уважи мишљење грађана Рисна, односно општине Котор, јер они ваљда најбоље знају ко треба да буде на челу институције која им пружа здравствену заштиту, наведено је у саопштењу посланице Ђуровић.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here