Блистав старт млађих категорија ФК Игало у новој сезони

Стартовала је фудбалска сезона. У првом колу млађе категорије ФК Игала  су кренуле одлично. Кадети су јуче побједили на свом терену у приморском дербију Отран Олимпик из Улциња 3:1.(1:1).  Кадети Игала су били сигурни посебно у другом полувремену. За екипу Милоша Грбића стријелци су били: Срђан Леро у 10, Драган Килибарда у 73, Недељко Томашевић у 85 минуту. Погодак за госте постигао је: Либурн Лазоја у  32 минуту.

За екипу Игало су играли: Драган Трипковић, Сергељ Павличевић, Бранко Кривокапић, Благоје Узуновски, Андреј Фулурија, Недељко Томашевић, Теодор Шијачић, Срђан Леро, Драган Килибарда (капитен), Огњен Аразуло, Огњен Павићевић. У игру су ушли:, Огњен Вучуровић, Милош Богдановић, Андреј Орошчанин, Петар Петровић и Филип Божовић.

У другом колу у недељу  Игало у  бокељском дербију игра у Котору са Бокељом. Тренер кадета Игала је Милош Грбић, а помоћни тренер Срђан Мандић.

Дебитанти Омладинци Игала у Другој лиги са тренером  Дејаном Р. Перовићем  побиједили су у суботу  Јединство 2:1 у Бијелом Пољу. Наредни противник је екипа Језера у петак на Солилима.

Низу успјеха прикључили и пионири. Иако дебитанти у Пионирској лиги  побиједили су екипу Дечића са 4:1.  За екипу Михаила Вујачића стријелци су били:  Видак Божовић у 10,  капитен Мирко  Даковић у 18 минуту из  пенала, Матија Бјелетић у 31 и Михаило Ашанин у 39 минуту. Једини погодак за Дечић постигао је Александер Ђокај у 68 минуту из  пенала.

На терену трениг кампа ОФК Титогра као дебитанти у овом рангу такмичења су играли: Василије Бјелановић,(Богдан Рајевић),Марко Ивановски,(Михаило Ашанин),Мирко  Даковић (капитен),Вук Павићевић,(Андрија Пребирачевић), Василије Обрадовић, (Кристијан Вуковић),Филип Симовић, (Војо Петровић), Матеја Стојановић (Марко Радовић), Благоје Кулиновић, Балша Пешић,(Лука Падров).

Тренери: Михаило Вујачић и Мило Ђурковић. У другом колу пионири Игала у суботу дочекују екипа Кома.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here