Влада ЦГ: Припрема Одлуке о ограничењу маржи која ће обухватити више стотина артикала

-Израда Одлуке о ограничењу маржи је при крају и обухватиће више артикала од претходне одлуке „Лимитиране цијене” поручио је потпредсједник Владе за економску политику и министар економског развоја Ник Ђелошај (Nik Gjeloshaj).

Он је истакао да су прије десетак дана ограничене марже на пет основних намирница, те подсјетио да је тада најављена израда нове Одлуке о ограничавању маржи на више стотина артикала и то након истраживања које се спроводи са потрошачима.

-Израда Одлуке је при крају и обухватиће више артикала и од претходне одлуке „Лимитиране цијене” и примјењиваће се након спроведених законских процедура, усвајања на Влади и објављивања у Службеном листу”, истакао је потпредсједник Владе задужен за економску политку.

Како је казао, све активности спроводе се у пуној координацији онако како је већ најавио премијер Милојко Спајић.

– Наш циљ је да савременим и европским методама постигнемо процват животног стандарда наших грађана и пуни економски развој, поручио је Ђелошај  и казао да је брига о стандардну грађана која је изражена у јавности веома позитивна, те да је сада свакако јасно да је 44. Влада Црне Горе та која је највише урадила за грађане, очувала стандард, спријечила раст цијена и упоредо повећала плате и пензије, саопштено је из Кабинета потпредсједника Владе за економску политику.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here