Манифестација „Сви на Црквице“ 10. августа

Туристичка Организација општине Котор и Општина Котор у сарадњи са Туристичким организацијама Тивта и Херцег Новог, организују манифестацију „Сви на Црквице“ чији је циљ промовисање залеђа Рисна.

Предио Црквица богат је културно-историјским грађевинама у виду тврђава а красе га и очувани предјели. Ове године манифестација је планирана за 10.08.( субота) са почетком у 10:00 сати, а биће обезбијеђен и превоз из Котора, Тивта и Херцег Новог.

Очекује нас разноврстан програм, који ће започети обиласком предјела Црквица са посјетом тврђавама Стражник и Ком. Затим, сви заинтересовани ће моћи да се опробају у стреличарству, шаху и карташким играма „бришкули“ и „трешети“, док ће бити организоване и забавне игре за дјецу.

Театар 303 и КУД „Бока“ ће за све присутне извести забавни програм, након чега је предвиђен музичко сценски програм уз бенд „Глумци“. Овај састав спаја глуму и музику. На репертоару ће бити популарни хитови поп и рок свјетске и домаће музике, као и музике из култних филмова. Наступ је обогаћен кабаретским дионицама, стиховима и глумачким етидама. Након њих дружење ће се наставити уз бенд „Трио Маре”.

Полазак из Херцег Новог планиран је у 08.00 х са Дубраве, а сљедеће станице су Зеленика (код Луке) и Бијела (код City маркета). Заинтересовани могу да се пријаве позивом на број 067 099 942 у периоду од 09.00 до 14.00 сати, најкасније до петка 9.августа.

Повратак је планиран након завршетка манифестације у 17.00 сати.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here