Позив за пријаву за добијање извјештаја онлајн репутације са оцјеном квалитета

Национална туристичка организација објавила је позив за заинтересоване привредне и друге субјекте чија је област туризам и угоститељство, или са туризмом повезане дјелатности, за пријаву за добијање бесплатног извјештаја онлајн репутације са оцјеном квалитета, на сајту montenegro.travel.

Овај позив се реализује у оквиру пројекта који има за циљ унапређења квалитета Црне Горе као туристичке дестинације, а активности ће бити реализоване у сарадњи са локалним туристичким организацијама, наводи се у саопштењу.

-НТО ће подржати мјерење онлине репутације за одабране подносиоце пријаве и омогућити им добијање извјештаја без накнаде, како би сагледали оцјену квалитета, континуирано пратили промјене и предузимали активности на унапређењу квалитета. Мјерење онлине репутације реализује се путем софтвера TrustYou, који прикупља мишљење гостију са свих онлине платформи, анализира и креира укупну оцјену квалитета. Извјештај обухвата и друге корисне информације и, по избору, могућност упоређивања нивоа квалитета са конкурентима у Црној Гори и/или свијету.

Рок за пријаву је 5. август, а листа одабраних подносиоца биће објављена на интернет страницама НТО, у року од седам дана.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here