PROLJEĆE 2021: SERVISNE INFORMACIJE

Pretežno sunčano uz povremeno malu do umjerenu oblačnost. Vjetar južnih smjerova, slab do umjeren, na primorju i u sjevernim predjelima, povremeno umjeren do pojačan. Najviša dnevna temperatura vazduha od 16 do 26 stepeni.

STRUJA

Iz CEDIS-a za danas nisu najavili isključenja na području opštine Herceg Novi.

AUTOBUSKA STANICA

Autobuski saobraćaj odvija se po redu vožnje. U Herceg Novi jutros su stigli Banbus iz Beograda u 5:58, Neo Bas iz Banjaluke u 6:11, Ozlem iz Leskovca u 6:56, a tokom jutra očekuju se dolasci Blu lajna iz Novog Sada oko 8 i Božura iz Subotice oko 10 sati.

Redom vožnje predviđeni su polasci ka Beogradu: Ozlema koji je krenuo u 7, Ban bus polazi u 16 i Lasta u 21 sat, Lalatović travel polazi za Sarajevo u 8:35, Niš ekspres za Niš u 17, Božur za Suboticu u 17:40 u Blu lajn za Novi Sad u 20 sati.

AERODROMI CRNE GORE

Sa tivatskog aerodroma za Beograd planirana su tri leta leta u 11:45, 15:20 i 17:50, a predviđen je i let za Tel Aviv u 9:50.

Sa podgoričkog aerodroma za Beograd planiran je jedan let u 8:30, pored toga planirani su letovi za Istanbul u 9:30 i Dortmund u 11:55.

ŽELJEZNIČKA STANICA

Međunarodni vozovi saobraćaju po uobičajenom redu, pa je polazak iz Bara ka Beogradu u 19 sati, a iz Beograda ka Baru u 21:10.

AMSCG

Povoljne vremenske prilike omogućavaju nesmetano odvijanje saobraćaja. Iz AMS-a skreću pažnju na moguću pojavu odrona na dionicama koje prolaze kroz usjeke. Neophodna je oprezna vožnja i poštovanje pravila saobraćaja.

Za vrijeme državnog praznika odnosno do 23. maja biće obezbijeđeno naizmjenično odvijanje saobraćaja na mjestima izvođenja radova uz minimalne obustave.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here