PROLJEĆE 2021: SERVISNE INFORMACIJE

Promjenljivo oblačno i nestabilno, mjestimično kiša ili kratkotrajan pljusak i grmljavina. Više uslova za padavine u kontinentalnim predjelima. Vjetar sjevernih smjerova, uglavnom slab do umjeren, krajem dana i tokom noći mjestimično umjeren do jak. Najviša dnevna temperatura vazduha od 9 do 22 stepena.

STRUJA

Zbog planiranih radova na mreži danas će bez napajanja električnom energijom u terminu od 8 do 16 sati biti Sutorina – Prijevor, Malta, Konjevići, Lučići i Beci, a u terminu od 10 do 11 korisnici ispod starog grada prema hotelu Plaža, ulice Luke Matkovića, Save Kovačevića i Šetalište 5 Danica

AUTOBUSKA STANICA

Autobuski saobraćaj odvija se po redu vožnje. U Herceg Novi su jutros stigli Banbus iz Beograda u 6:40 i Ozlem iz Leskovca u 7:20.

Redom vožnje predviđeni su polasci ka Beogradu Ozlema koji je krenuo u 7, Banbus polazi u 16 i Lasta u 21, za Leskovac Ozlem polazi u 13:15, Božur za Suboticu u 17:40 i Blu lajn za Novi Sad u 20.

AERODROMI CRNE GORE

Sa tivatskog aerodroma za Beograd planirana su dva leta leta u 11:45 i 18:40.

Sa podgoričkog aerodroma za Beograd planiran je jedan let u 8:20, pored toga planirani su letovi za Varšavu u 11:10 i Cirih u 14 sati.

ŽELJEZNIČKA STANICA

Međunarodni vozovi saobraćaju po uobičajenom redu, pa je polazak iz Bara ka Beogradu u 19 sati, a iz Beograda ka Baru u 21:10.

AMSCG

Saobraćaj se ovoga jutra odvija po pretežno mokrim kolovozima  i uz mjestimično smanjenu vidljivost. Iz AMS-a skreću pažnju na moguću pojavu odrona na dionicama koje prolaze kroz usjeke. Neophodna je oprezna vožnja i poštovanje pravila saobraćaja.

Zbog izvođenja radova uz magistralni put M-1 Meljine-Lipci, lokalitet Bijela-Kamenari, odobrava se promjena režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova.

Privremeno se do 15. juna, zbog radova pored magistralnog puta M-1, dionica Debeli Brijeg –Meljine, lokalitet Topla, odobrava promjena režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova.

Zbog klizišta na putnom pravcu Šćepan Polje-Foča (teritorija BIH) zabranjuje se saobraćanje kamionima, kamionima sa prikolicom i šleperima. Otežano saobraćaju samo putnička vozila.

Ulazak i izlazak iz Crne Gore se preko graničnih prelaza obavlja svakodnevno tokom 24 sata.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here