ZIMA 2021: SERVISNE INFORMACIJE

Umjereno do potpuno oblačno, u drugom dijelu dana i tokom noći, uglavnom u južnim i centralnim predjelima, ponegdje slabe padavine. Ujutru, na sjeveru, po kotlinama moguća magla. Vjetar mjestimično umjeren do pojačan, južnih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha od 0 do 11 stepeni.
AERODROM TIVAT
Sa tivatskog aerodroma danas nema polazaka. Sa aerodroma Podgorica planirana su tri leta ka Istanbulu, Beču i Beogradu. Polazak ka Beogradu je u 15:15.
AUTOBUSKA STANICA
Jutros je na glavnu autobusku stanicu stigao „Ozlem“ iz Beograda. Očekuju Božur iz Subotice i Lastu iz Beograda. Po redu vožnju krenuo je Ozlen ka Beogradu, u 8:35 će Lalatović ka Sarajevu i u 19 Rojal ka Nišu.
ŽELJEZNICA CRNE GORE
Brzi voz iz Bara ka Beogradu kreće u 19:10, a povratak iz Beograda je u 21:10.
AMSCG
Učesnike u saobraćaju ovog jutra očekuju pretežno suvi kolovozi u južnim predjelima. Na sjeveru ima ugaženog snijega na kolovozu i mjestimične poledica. Upozoravamo na povećanu opasnost od odrona na putevima koji vode pored rijeka i kosina.Vozačima se savjetuje oprezna vožnja prilagodjena uslovima i stanju na putu. U protekla 24 sata na putevima u zemlji dogodila se 21 saobraćajna nezgoda u kojima je 14 osoba zadobilo lake povrede. Intenzitet saobraćaja je umjeren.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here