PROLJEĆE 2021: SERVISNE INFORMACIJE

Do kraja dana pretežno sunčano. Vjetar slab do umjeren južnih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha do 30 stepeni.

STRUJA

Iz Cedisa obavještavaju da će zbog radova na mreži, od 8 do 14 sati bez struje biti Sutorina – Lučići, Beci, Prijevor, Malta i Konjevići.

AUTOBUSKA STANICA

Autobuski saobraćaj odvija se po redu vožnje. Na glavnu stanicu stigli su Ozlem iz Leskovca, Banbus iz Beograda i Viena iz Modriče. Očekuju dolaske Blu lajna iz Novog Sada, Božura iz Subotice, Laste iz Beograda i Jadran lajna iz Kragujevca.

Kada je riječ o polascima, Lalatović ka Sarajevu polazi u 8:35, Banbus ka Beogradu u 16, Božur ka Subotici u 17:40, potom Blu lajn ka Novom Sadu u 20, Lasta ka Beogradu u 21, i Viena turs ka Modriči u 22:55.

AERODROMI CRNE GORE

Sa tivatskog aerodroma danas su planirana dva leta ka Beogradu u 11:25 i 18:40, dok su sa podgoričkog planirana četiri leta, takođe dva ka Beogradu te po jedan ka Istanbulu i Beču.

ŽELJEZNIČKA STANICA

Međunarodni vozovi saobraćaju po uobičajenom redu, pa je polazak iz Bara ka Beogradu u 19 sati, dok je povratak planiran u 21:10.

AMSCG

Prema izvještaju Auto moto saveza, saobraćaj se odvija po suvim kolovozima i uz dobru vidljivost u većem dijelu zemlje.

Privremeno se zbog izvođenja radova na uređenju dijela obale na lokalitetu Bijela –Kamenari odobrava promjena režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog izvođenja radova na izmještanju distributivnog cjevovoda, na magistralnom putu M-11 Lepetane-Krtolska raskrsnica u Tivtu, režim saobraćaja promjenjen je sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova.

Vozite oprezno, srećan put!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here