PROLJEĆE 2021: SERVISNE INFORMACIJE

Vrijeme do kraja dana promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima ali i uslovima za mjestimično slabu kišu ili kratkotrajan pljusak i grmljavinu. Više uslova za padavine tokom noći. Vjetar mjestimično umjeren do pojačan, južnih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha do 20 stepeni.

STRUJA

Iz Cedisa obavještavaju da će zbog planiranih radova na mreži bez struje do 16 sati ostati Lučići, Prjevor, Malta, Konjevići i Beci.

IZMJENA REŽIMA SAOBRAĆAJA

Zbog svježe postavljenog asfalta u Njegoševoj i ulici Save Kovačevića, saobraćaj za sva motorna vozila biće pušten tokom dana, saopšteno je iz Službe komunalne policije i inspekcijskog nadzora.

AUTOBUSKA STANICA 

Autobuski saobraćaj odvija se po redu vožnje. Ovog jutra na glavnu stanicu stigao je Transjug iz Beograda. Očekuju se dolasci Lensa iz Novog Sada, Blu lajna iz Subotice, Rojala iz Beograda i Lalatovića iz Sarajeva.

Danas iz našeg grada voze Transjug ka Beogradu u 15, Blu lajn ka Subotici u 19, Lens ka Novom Sadu u 20, te Rojal ka Beogradu u 21 sat.

AERODROMI CRNE GORE

Kada je riječ o avio prevozu, sa tivatskog aerodroma danas je planiran let ka Beogradu u 18:40. Sa podgoričkog aerodroma planirana su četiri leta, dva ka Beogradu, te po jedan ka Istanbulu i Kijevu.

ŽELJEZNIČKA STANICA

Međunarodni vozovi saobraćaju po uobičajenom redu. Polazak iz Bara ka Beogradu je u 19, dok je povratak planiran u 21:10.

AMSCG

Prema izvještaju iz Auto moto saveza, saobraćaj se ovog jutra odvija po suvim kolovozima i uz mjestimično smanjenu vidljivost po kotlinama na sjeveru zemlje. Vozačima se savjetuje oprezna voznja, prilagođena trenutnom stanju na putu.

Privremeno se do završetka radova zbog izvođenja radova na uređenju dijela obale na lokalitetu Bijela –Kamenari odobrava promjena režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Ulazak i izlazak iz Crne Gore se preko graničnih prelaza obavlja svakodnevno tokom 24 sata osim preko graničnih prelaza Vuča na putnom pravcu Rožaje –Tutin i graničnog prelaza Metaljka na putnom pravcu Pljevlja –Čajniče koji se obavlja u periodu od 7 do 19 časova.

Vozite pažljivo, srećan put!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here