ПРОЉЕЋЕ 2021: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Вријеме до краја дана промјенљиво облачно са сунчаним интервалима али и условима за мјестимично слабу кишу или краткотрајан пљусак и грмљавину. Више услова за падавине током ноћи. Вјетар мјестимично умјерен до појачан, јужних смјерова. Највиша дневна температура ваздуха до 20 степени.

СТРУЈА

Из Цедиса обавјештавају да ће због планираних радова на мрежи без струје до 16 сати остати Лучићи, Прјевор, Малта, Коњевићи и Беци.

ИЗМЈЕНА РЕЖИМА САОБРАЋАЈА

Због свјеже постављеног асфалта у Његошевој и улици Саве Ковачевића, саобраћај за сва моторна возила биће пуштен током дана, саопштено је из Службе комуналне полиције и инспекцијског надзора.

АУТОБУСКА СТАНИЦА 

Аутобуски саобраћај одвија се по реду вожње. Овог јутра на главну станицу стигао је Трансјуг из Београда. Очекују се доласци Ленса из Новог Сада, Блу лајна из Суботице, Ројала из Београда и Лалатовића из Сарајева.

Данас из нашег града возе Трансјуг ка Београду у 15, Блу лајн ка Суботици у 19, Ленс ка Новом Саду у 20, те Ројал ка Београду у 21 сат.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Када је ријеч о авио превозу, са тиватског аеродрома данас је планиран лет ка Београду у 18:40. Са подгоричког аеродрома планирана су четири лета, два ка Београду, те по један ка Истанбулу и Кијеву.

ЖЕЉЕЗНИЧКА СТАНИЦА

Међународни возови саобраћају по уобичајеном реду. Полазак из Бара ка Београду је у 19, док је повратак планиран у 21:10.

АМСЦГ

Према извјештају из Ауто мото савеза, саобраћај се овог јутра одвија по сувим коловозима и уз мјестимично смањену видљивост по котлинама на сјеверу земље. Возачима се савјетује опрезна возња, прилагођена тренутном стању на путу.

Привремено се до завршетка радова због извођења радова на уређењу дијела обале на локалитету Бијела –Каменари одобрава промјена режима саобраћаја са двосмјерног на једносмјерни.

Улазак и излазак из Црне Горе се преко граничних прелаза обавља свакодневно током 24 сата осим преко граничних прелаза Вуча на путном правцу Рожаје –Тутин и граничног прелаза Метаљка на путном правцу Пљевља –Чајниче који се обавља у периоду од 7 до 19 часова.

Возите пажљиво, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here