Љето 2023: Сервсине информације

Претежно сунчано, понегдје уз слаб до умјерен развој облачности, првенствено током поподнева. Ујутру, на сјеверу по котлинама, могућа је краткотрајно магла. Вјетар слаб до умјерен, на ударе понегдје и јак, сјеверних смјерова. Највиша дневна температура ваздуха од 20 до 33 степена.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ

Јутрос су у наш град први стигли Еуропетролоил из Бијељине, Требава из Станара, Озлем из Лесковца, Руле турс из Скопља, Гага турс из Чачка, Крагуј експрес из Крагујевца, Дервента из Босанског Брода, Феникс из Новог Сада Дуга, Голубић из Бања Луке, а очекују још око 40 долазака из Сремске Митровице, Ваљева, Владимироваца, Беогеада, Јагодине. У 7:00 сати кренуо је Озлем турс за Београд, у 8:10 ће Ројал травел за Сплит, у 8:35 Центротранс за Сарајево, у 9:30 Блу лајн и Божур, па у 11:10 Јадран екпрес за Дубровник, а у 12:10 Југопревоз за Требиње. Повећане су гужве на херцегновској аутобуској станици, па уколико планирате путовање обезбиједите карте неколико дана раније.

АВИО САОБРАЋАЈ

Из Тивта је данас планирано 19 летова, седам их је за Београд. Јутарњи Ер Монтенегро за Ригу полетио је у 7:25, а одмах након њега реализован је и лет за Брно.  Слиједе летови за Београд, Истанбулу, Тел Авиву, Бечу, Минхену, Прагу. Детаљније информације могуће је добити путем телефона – 032 670 930.

ЖЕЉЕЗНИЦА ЦРНЕ ГОРЕ

Међународни брзи воз са станице Бар ка главном граду Србије полази у 9:00 и у 20:20, повратак је у 19 сати.. Цијена возне карте другог разреда у једном смјеру износи 21 еуро, док цијена резервације сједишта износи 3 еура. Информације о кретању возова могуће је добити путем вибер поруке на број телефона: 068/441-212, радним данима од 7:00 до 15:00 сати.

АУТО МОТО САВЕЗ

Повољне временске прилике погодују да се саобраћај одвија несметано. Савјетује се опрезна вожња прилагођена тренутним временским и саобраћајним условима. Саобраћај умјереног интензитета, током дана се очекује појачана фреквенција возила. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 16  саобраћајних незгода у којима су 2 особе задобиле теже, а 6 особа  лакше повреде. На ауто путу саобраћај се обавља без измјена у режиму саобраћаја. Апелујемо на возаче да возе опрезно у складу са ограничењима брзине и уз држање прописаног растојања између возила.

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here