„Пут Црне Горе до Париза: Славимо олимпијски дух“ у Портоновом

Догађај „Пут Црне Горе до Париза: Славимо олимпијски дух“, биће одржан у четвртак, 3. августа у 19 сати у Портоновом.

Из Црногорског олимпијског комитета информишу да ће догађај којим ће обиљежити 365 дана до почетка Олимпијских игара у Паризу, окупити посјетиоце свих узраста који су спремни за забаву, такмичење и дружење на спортским теренима.

Спортски ентузијасти и дјеца уживаће у разноврсним спортским активностима, играјући се на спортским полигонима, уз текбол и стони тенис, показујући своје вјештине, а млади таленти имаће прилику да изразе своју креативност креирањем маскоте црногорског олимпијског тима за Париз 2024.

Едукација је један од важних аспеката дружења у Портоновом. Зато ћемо кроз квиз показати колико знамо, али и научити много тога новог о спорту, Олимпијским играма и вриједностима које промовишу. Дјеца ту неће бити сама, дио сваког тима биће и по један наш спортиста, што даје додатну драж овом надметању. Шансу да сазнате више о олимпијском путу Црне Горе, нашим спортским успјесима, али и да упознате историјат Олимпијских игара имате кроз изложбу фотографија.

Олимпијски шампион и генерални секретар ЦОК-а, Игор Вушуровић, европски првак, четвороструки Олимпијац и предсједник Спортске комисије ЦОК-а, Драшко Бргуљан, али и бројни други спортисти дружиће се са дјецом и гостима на овом догађају.

Портонови је прва станица нашег пута ка Француској. Осјетите дух Олимпијских игара и придружите се црногорском олимпијском тиму 3. августа од 19 сати на Портонови Марина тргу, поручују из Црногорског олимпијског комитета.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here