ЉЕТО 2021: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Промјенљиво облачно са сунчаним интервалима, али и условима за мјестимичну кишу или пљусак са грмљавином. Више изгледа за падавине у западним и сјеверним предјелима. Понегдје су могуће и краткотрајне временске непогоде. Вјетар, мјестимично умјерен до јак, јужних смјерова. Највиша дневна температура ваздуха до 35 степени, море 27.

СТРУЈА

Из Црногорског електродистрибутивног система за данас нису најавили искључења на подручју општине Херцег Нови.

КОВИД АМБУЛАНТА

Ковид амбуланта у Дому здравља пријеподне ради од 8:00 до 12:00, послијеподне од 15:00 до 19:00 сати. За све информације грађани могу позвати број Инфо пулта Дома здравља, 031/343-111 лок. 110.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Аутобуски саобраћај се одвија по реду вожње. У наш град овог јутра су стигли Ласта из Обреновца, Божур из Београда, Феникс из Новог Сада, затим Бочац из Бањалуке, Стон из Сарајева и Божур са Пала. Остале превознике очекују у току дана. Повећан је број путника, гужве су велике, па је савјет да карту обезбједите на вријеме.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Повећан је и број летова са наших аеродрома, па су тако са тиватског данас планирана 24 поласка, од којих је десет ка Београду, четири ка Кијеву, остали су ка Цириху, Лондону, Паризу… Са подгоричког аеродрома данас ће бити реализован 21 лет, а осим ка Београду летјеће и ка Бечу, Луксембургу,Берлину, Бриселу и другим дестинацијама.

ЖЕЉЕЗНИЧКА СТАНИЦА

Међународни возови саобраћају по уобичајеном реду вожње, полазак из Бара ка Београду је у 9:00 и 19:00 сати, док је повратак планиран такође у 9:00 и у 21:10.

АМСЦГ

Саобраћај се одвија по сувим коловозима, уз умјерену, током дана појачану фреквенцију. Због високих дневних температура возачима се савјетује да избјегавају дужа путовања у најтоплијем дијелу дана и да праве чешће паузе. На мјестима извођења радова обавезно је поштовање постављене сигнализације.

У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 26 саобраћајних незгода, у којима је једна особа нажалост погинула, једна особа је задобила теже, а једна лакше повреде.

Возите полако и стрпљиво, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here