Представа “Тесла или прилагођавање анђела” у амфитеатру Дворане „Парк“

Представа “Тесла, прилагођавање  анђела” настала по тексту Стевана Пешића као копродукција КаБине са Театром Ерато и КИЦ-ом Загреб, биће одиграна вечерас у амфитеатру дворане “Парк”.

Кроз овај поп-артистички трилер пратимо догађај који се одвио у посљедњем сату Теслиног боравка на земљи. Демон који се представља као новинар покушава открити тајну о помицању звјезданих путања у циљу постизања човјекове бесмртности. Кроз ову борбу добра и зла испричана је прича о Николи-човјеку. Николиној души. Његовом односу са Еинстаином, Едисоном, Марцонијем, Рендгеном… Опустошеном човјеку који је остао вјечни  оптимист. Његовом односу према новцу, коцки, женама, алкохолу, страховима и љубави. Завирите кроз кључаницу и присуствујте борби која се из ноћи у ноћ одвија безмало 90 година. Сазнајте да ли је Никола открио тајну!

У Црној Гори је претходне године представа је приказана на фестивалима ФИАТ у Подгорици и  Пургаторије у Тивту. Након гостовања у Херцег Новом што је завршетак овогодишње црногорске мини-турнеје, представа ће учествовати на Фестивалу дуо драме у Тополи и Скупи фестивалу у Скопљу, док је на јесен очекује турнеја по Словенији.

Улазнице по цијени од 10 еура можете купити на благајни дворане “ПАРК” од 9-12 и од 19-21 сат.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here