Ljeto 2024: Servisne informacije

Pretežno sunčano, uz slab do umjeren razvoj oblačnosti, u popodnevnim satima, u kontinentalnim predjelima. Vjetar slab do umjeren i promjenljiv, uglavnom na jugoistoku povremeno umjeren do pojačan, sjevernih smjerova. Jutarnja temperatura vazduha od 11 do 24, najviša dnevna od 25 do 36 stepeni.

CEDIS – ISKLJUČENJA STRUJE

Zbog planiranih radova na mreži, sutra 07. avgusta, bez napajanja električnom energijom će u terminu od 07:30 do 11:30 sati biti potrošači Vrbanja, područje oko kafane, saopšteno je iz Cedis-a.

AUTO MOTO SAVEZ

Saobraćaj se odvija nesmetano, očekuje se umjerena, a tokom dana pojačana frekvenciju vozila. Na dionicama gdje se izvode radovi izmijenjen je režim vožnje, savjetuje se oprezna vožnja, prilagođena uslovima i stanju na putu, i obavezno poštovanje saobraćajne signalizacije. U protekla 24 sata  u našoj zemlji dogodilo se 13 saobraćajnih    nezgoda   u kojima  je 1 osoba nažalost poginula 1 osoba je zadobila teze  a 6 osoba zadobilo je lakše povrede.

AVIO SAOBRAĆAJ

Iz Podgorice je danas planirano 25 letova, a pet ih je za Beograd. Po tri leta su za Beč i Istanbul, London, a ostali su za: Krakov,  Varšavu , Izmir, Ljubljanu, Cirih i druge evropske gradove. Iz Tivta danas 30 letova, a devet ih je za Beograd; Četiri leta su za Istanbul, dva za Tel Aviv, a ostali su za: Brno, Kraljevo, Niš, Dizeldorf, Rigu, Stokholm, London, Beč, Mančester, Kuvajt, Helsinki, Ženevu , Dubai i Kopenhagen..

ŽELJEZNIČKI SAOBRAĆAJ

Brzi voz iz Beograda kasni sat i 15 minuta, i na Željezničkoj stanici u Baru ga očekuju oko 8.40. Polazak iz Bara za Novi Sad je u 9.00, a za Beograd u 19.35. Lokalni vozovi saobraćaju redovno, a mjesta ima dovoljno.

AUTOBUSKI SAOBRAĆAJ

Jutros su na hercegnovsku Autobusku stanicu prvi stigli: “Božur” iz Beograda i sa Pala, “Gaga” iz Čačka, “Jadran line” iz Kragujevca i “Bočac” iz Banja Luke. Sledeće očekuju dolaske više prevoznika iz: Beograda, Novog Sada, Skoplja, Pančeva, Obrenovca, Jagodine, Kragujevca, Valjeva, Leskovca, Vršca, Smedereva, Tuzle, Knjaževca, Subotice i Trebinja. U 7.00 sati je krenuo “Ozlem” za Beograd, u 8.10 će “Croatia” za Split, u 8.45 “Centrotrans” za Sarajevo, u 9.30 “Božur” i “Blue line” za Dubrovnik, a u 12.10 “Gacko” za Trebinje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here