Љето 2024: Сервисне информације

Претежно сунчано, уз слаб до умјерен развој облачности, у поподневним сатима, у континенталним предјелима. Вјетар слаб до умјерен и промјенљив, углавном на југоистоку повремено умјерен до појачан, сјеверних смјерова. Јутарња температура ваздуха од 11 до 24, највиша дневна од 25 до 36 степени.

ЦЕДИС – ИСКЉУЧЕЊА СТРУЈЕ

Због планираних радова на мрежи, сутра 07. августа, без напајања електричном енергијом ће у термину од 07:30 до 11:30 сати бити потрошачи Врбања, подручје око кафане, саопштено је из Цедис-а.

АУТО МОТО САВЕЗ

Саобраћај се одвија несметано, очекује се умјерена, а током дана појачана фреквенцију возила. На дионицама гдје се изводе радови измијењен је режим вожње, савјетује се опрезна вожња, прилагођена условима и стању на путу, и обавезно поштовање саобраћајне сигнализације. У протекла 24 сата  у нашој земљи догодило се 13 саобраћајних    незгода   у којима  је 1 особа нажалост погинула 1 особа је задобила тезе  а 6 особа задобило је лакше повреде.

АВИО САОБРАЋАЈ

Из Подгорице је данас планирано 25 летова, а пет их је за Београд. По три лета су за Беч и Истанбул, Лондон, а остали су за: Краков,  Варшаву , Измир, Љубљану, Цирих и друге европске градове. Из Тивта данас 30 летова, а девет их је за Београд; Четири лета су за Истанбул, два за Тел Авив, а остали су за: Брно, Краљево, Ниш, Дизелдорф, Ригу, Стокхолм, Лондон, Беч, Манчестер, Кувајт, Хелсинки, Женеву , Дубаи и Копенхаген..

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ

Брзи воз из Београда касни сат и 15 минута, и на Жељезничкој станици у Бару га очекују око 8.40. Полазак из Бара за Нови Сад је у 9.00, а за Београд у 19.35. Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ

Јутрос су на херцегновску Аутобуску станицу први стигли: “Божур” из Београда и са Пала, “Гага” из Чачка, “Jadran line” из Крагујевца и “Бочац” из Бања Луке. Следеће очекују доласке више превозника из: Београда, Новог Сада, Скопља, Панчева, Обреновца, Јагодине, Крагујевца, Ваљева, Лесковца, Вршца, Смедерева, Тузле, Књажевца, Суботице и Требиња. У 7.00 сати је кренуо “Озлем” за Београд, у 8.10 ће “Croatia” за Сплит, у 8.45 “Центротранс” за Сарајево, у 9.30 “Божур” и “Blue line” за Дубровник, а у 12.10 “Гацко” за Требиње.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here