За маскенбал новчани фонд 5 000 еура и вриједне робне награде

Велики маскенбал 55. Празника мимозе биће одржан у суботу, 17. фебруара у Институту „Др Симо Милошевић” у Игалу. Овогодишњи фонд новчаних награда повећан је на 5 000 еура и уз већ традиционалне, доноси нову категорију – награду жирија.

Бал под маскама почеће у 21.00 сат наступом мажоретки и Градске музике Херцег Нови, након чега ће госте забављати бенд који већ деценијама отвара плесни подијум на фештама – Еxодуси, а да се добар звук и штимунг настави задужен је Инспирација бенд. Цијена улазнице је 30 еура, а у цијену је укључена закуска. Улазнице ће бити у продаји на благајни Дворане Парк.

Све оне који буду под маскама оцјењиваће публика и стручни жири, а уз новчане обезбјеђен је и веома богат фонд робних награда.

Публика ће бирати најбоље у категорији појединачних маски и по њиховој оцјени прворангирана ће освојити 700 еура, другорангирана 500, а трећерангирана 300 еура.

Групну маску која буде имала највише гласова публике очекује награда од 1000 еура, за друго мјесто у овој категорији опредијељено је 800, а за треће 500 еура.

Новина ове године је и награда стручног жирија који ће такође оцјењивати маске уважавајући креативност, труд и умијеће приликом израде. За прво мјесто предвиђена је новчана награда од 600 еура, друго 400, а треће 200 еура.

Вриједне и атрактивне робне награде обезбиједили су пријатељи маскенбала 55. Празника мимозе: Спортски центар Игало, Ћатовића млини, Ресторан Рафаело, Ски центар Вучје, Зага беаутy студио, Тренд травел, Ресторан и хотел Конте – Пераст, Ресторан и хотел Студенац – Требиње, хотели Ирис, Букет и Златибор – Златибор, Плантаже…

Након традиционалног, првог маскенбала 55. Празника мимозе, ове године биће организован и маскенбал на отвореном, у Парку Бока 1. марта. Том приликом улаз ће бити слободан, а забава загарантована уз концерт Тап 011.

Организатори 55. Празника мимоза су Општина Херцег Нови, ЈУК Херцег Фест и Туристичка организација Херцег Нови.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here