Зима 2024: Сервисне информације

Умјерено до потпуно облачно, повремено киша. Вјетар мјестимично умјерен до појачан, у вишим планинским предјелима, на сјеверу, понегдје на ударе јак, јужних смјерова. Највиша дневна температура ваздуха од 5 до 14 степени.

СТРУЈА

Из ЦЕДИС-а за данас нису најавили искључења на подручју општине Херцег Нови.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Аутобуски саобраћај одвија се по реду вожње.  У Херцег Нови овога јутра стигли су  Озлем из Лесковца, Ниш експрес из Ниша и Банбус из Београда, а у наставкујутра очекују се доласци Блу лајна из Новог Сада, Божура из Суботице, Ленса из Београда.

Редом вожње предвиђени су поласци Озлема који је у 7 кренуо за Београд, Лалатовић за Сарајево полази у 8:35, за Дубровник Божур полази у 9:30, а Јадран експрес у 11:10, Југопревоз Гацко за Требиње у 12:10. Банбус за Београд креће у 16, а у вечерњим сатима и остали превозници за градове у Србији.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Са тиватског аеродрома планирана су три лета за Београд у 08.00, 08.45 и 15.05, као и два за Истанбул у 11.00 и 12.50.

Са подгоричког аеродрома за главни град Србије данас пет летова, у 07:30, 08:00, 15:15 и 18.30 и 19.05, три за Истанбул, као и летови за Љубљану, Краков, Беч и Лондон.

ЖЕЉЕЗНИЧКА СТАНИЦА

Брзи међународни воз из станице Бар полази у 19:00 часова, а из станице Београд Центар у 20:20 часова и у свом саставу има кола за превоз праћених аутомобила.

Детаљније информације о реду вожње и кретању возова могуће је добити путем вибер поруке на број телефона: 068/441-212, радним данима од 7:00 до 15:00 сати.

АМСЦГ

Учеснике у саобраћају овога јутра очекују мокри и клизави коловози. На путевима преко превоја и у вишим планинским предјелима могућа је појава поледице у раним јутарњим и касним вечерњим сатима. Видљивост је смањена мјестимично по котлинама. Дуж клисура и усјека могући су наиласци на ситније одроне. Савјетује се максимално опрезна вожња и поштовање правила саобраћаја.

До 08. јануара неће долазити до обустава саобраћаја на државним путевима. Радови почињу 09, а поштовање постављене саобраћајне сигнализације је обавезно, упозорили су из АМСЦГ.

Интензитет саобраћаја је умјерен.

У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 10 саобраћајних незгода у којима није било поврједјених.

Прилагодите брзину условима на путу и возите пажљиво, а ми вам желимо срећан пут.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here