Зима 2024: Сервисне информације

Претежно сунчано, понегдје уз малу до умјерену облачност. Крајем дана повећање облачности, које на сјеверу, касно током ноћи, тек понегдје може условити слабе падавине. Вјетар слаб до умјерен промјенљивог смјера, током ноћи сјеверни и сјевероисточни, у појачању. Највиша дневна температура ваздуха од 6 до 15 степени.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

На главну станицу су до 7:30 стигли Божур из Београда, Лазаро из Бања Луке и Јадран експрес из Суботице. До 11:30 из Београда стижу Транс југ и Ројал, из Суботице Блу лајн, из Новог Сада Ленс и из Ниша Ројал. Редом вожње, у 8.35 предвиђен је полазак за Сарајево, у 9.30 и 11.10 за Дубровник, а у 12.10 за Требиње. Локални и међуградски саобраћај се одвијају по реду вожње.

Више информација могуће је добити на 031 321 225 и 069 017 100 (Viber, WhatsApp), или путем портала www.autobuskahercegnovi.com

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Нема кашњења ни у доласцима ни у поласцима са тиватског аеродрома. Планирана су три лета за Београд, у 10:25, 11:10 и 15:20. Од планираних 11 летова са подгоричког аеродрома, ка главном граду Србије биће реализовано пет, четири ка Истанбулу и по један ка Измиру и Сабиха Гокцену.

ЖЕЉЕЗНИЧКА СТАНИЦА

Међународни брзи воз са станице Бар ка главном граду Србије полази у 19:35, повратак је у 20:30. Цијена возне карте другог разреда у једном смјеру износи 21 еуро, док цијена резервације сједишта износи 3 еура.

Информације о кретању возова могуће је добити путем вибер поруке на број телефона: 068/441-212, радним данима од 7:00 до 15:00 сати, или путем сајта ЖЦГ: www.zcg-prevoz.me

АМСЦГ

На путевима у земљи саобраћа се по претежно сувим коловозима, у вишим предјелима мјестимично је могућа појава поледице. Видљивост је мјестимично смањена. На дионицама које пролазе кроз усјеке упозоравамо на повећану опасност од одрона. Неопходна је опрезна вожња прилагођена временским и саобраћајним условима. Интензитет саобраћаја је умјерен.

Ауто мото савез Црне Горе пружа учесницима у саобраћају техничку помоћ на јавним путевима, која подразумијева пружање услуге помоћи на путу, отклањања мањих кварова и најмање једног бесплатног шлепања возила до првог сервиса или радионице за сва возила регистрована у Црној Гори.

Више информација на 19807.

Возите опрезно, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here