Зима 2024: Сервисне информације

У јужим и централним предјелима претежно сунчано, уз промјенљиву облачност, углавном у јутарњим сатима. На сјеверу умјерено до претежно облачно, понегдје са слабим снијегом. Вјетар сјеверних смјерова, мјестимично умјерен до јак. Највиша дневна температура ваздуха од -1 до 15 степени.

АЕРОДРОМ ТИВАТ

Са аеродрома Тиват данас четири лета, три ка Београду и један ка Истанбулу. Летови ка Београду су у 10:25, 11:15 и 15:20 сати. Лет ка Истанбулу је у 12:50.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Јутрос су у наш град стигли аутобуси Лазаро из Бања Луке, Божур и Транс југ из Београда. У 7.00 сати је кренуо “Озлем турс” за Београд, у 8.35 ће “ Центротранс” за Сарајево, у 9.30 “Божур”, па у 11.10 “Јадран експрес” за Дубровник, а у 12.10 “Југопревоз” за Требиње. Очекују доласке из Београда, Новог Сада, Суботице, Ниша, Требиња.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ

Полазак из Бара за Београд је сваке вечери у 19:35. Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно.

АМСЦГ
На путевима у земљи  саобраћа се по претежно сувим коловозима  а на путевима у вишим предјелима мјестимично је могућа појава поледице. Упозоравамо на повећану опасност од одрона на  дионицама које пролазе кроз усјеке. Видљивост је мјестимично смањена. Савјетујемо опрезну вожњу прилагођену тренутном стању на путу и поштовање правила саобраћаја. Интензитет саобраћаја је умјерен. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 10 саобраћајних незгода у којима су 2 особе задобиле  лаке повреде.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here