Завршено чишћење потока Пијавица у Бијелој

Завршено је чишћење и уређење потока Пијавица у Бијелој, дужине 300 метара, у организацији Секретаријата за комуналне послове Општине Херцег Нови и Мјесне заједнице Бијела. Ово је један од пројеката који је у претходном периоду завршен у Бијелој.

Секретар  Василије Сеферовић казао је да је уређен комплетан поток од Плавог моста до мора и подсјетио је на пројекте које су у кратком року завршени на подручју Бијеле.

-У претходном периоду је завршена и пасарела код Дјечијег дома Младост, затим потпорни зид који се услијед великих падавина урушио. Са МЗ Бијела обилазимо све инфраструктурне пројекте које смо урадили, казао је Сеферовић.

Према ријечима предсједника МЗ Бијела Николе Самарџића, поток је било неопходно очистити, посебно због киша, када поток плави.

-Морам истаћи да је ово прво уређење доњег дијела потока у последњих 30 година. Одрађен је одличан посао и неће бити проблема у јесењем периоду када почну кише. Чим прође љетња сезона планирамо уређење улица у насељима Петровићи и Желалићи, као и изнад зграда солидарности, у дужини од 150 до 250 метара. То су улице које су у лошијем стању, инфорише Самарџић.

За уређење потока Пијавица из буџета Општине издвојено је 6.000 еура.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here