Ветерани Караче и Партизана одушевили у Игалу

У низу спортских манифестација које се одржане у оквиру 55. Празника мимозе, запажено мјесто припало је сусрету кошаркашких ветерана “Караче” и  “Партизана” који је  одржан у Спортском центру у Игалу.

У неизвјесном сусрету са више промјена резултата у корист једне или друге екипе  побиједили су ветерани “Караче”  62:61 (20:17, 12:14, 18:16,12:14)

Ова ревијална утакмица била је прилика за лијепо спортско дружење, а за публику повод да дође  да погледају Партизановe асовe али и легенде новске кошарке. Навијачи су били наклоњени  једном и другом  тиму.

Сусрет старих пријатеља, на опште задовољство препуног гледалишта,  протекао је у правом кошаркашком  надметању.  У финишу домаћи кошаркаши су се боље снашли .

Сусрет је претило преко 1000 гледалаца.

Као шеф стручног штаба ветерана “Караче” Јовица Огурлић, гостима из Београда, супротставио се екипом у саставу: Павле Његовац 11 поена, Јован Вучуревић  (капитен), Милош Милошевић, Драган Очинић, Владимир Ивановић 8,  Данило Фатић 7, Љубиша Савић, Ђорђе Цвјетковић 2, Милан Цвјетичанин, Горан Васиљевић 6, Иван Кнежевић 22, Игор Ковачевић 6, Дејан Јауковић, и Антон  Мудрицки.

Бивша звијезда Партизана Мишко Марић , у улози шефа стручног штаба  на , утакмици  у Игалу извео је следећи састав: Тоза Зоркић 20, Миленко Тепић, Предраг Шупут 18, Љубиша Јовановић, Бранко Синђелић 11, Саша Павловић, Игор Врањешевић 4, Славко Врањеш, Лука Богдановић 8 и Владимир Драгутиновић. .

Судије: Мирослав Калуђеровић (Херцег Нови) и  Бранко Шарић (Котор)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here