Промоција водича и панорамског пута на Луштици

Архива: Пројекат Живот на Луштици

Промоцију водича панорамског пута у оквиру заједничког пројекта Херцег Новог и Тивта – Живот на Луштици, припремају туристичке организације ова два града.

Туристичке организације Херцег Нови и Тиват имају годинама добру  сарадњу. У току је реализација заједничког пројекта Панорамског путa, казала је за РТХН Наталија Терзић из Туристичке организације Херцег Нови:

Наталија Терзић

– Имамо сјајну сарадњу са локалним туристичким организацијама, посебно са Туристичком организацијом Тиват. Заједно смо у пројекту Панорамског пута, живот на Луштици, гдје смо већ одрадили мапу. Друга од три фазе заједничког пројекта је промоција аудио водича, који је управо завршен. Промоција је планирана 2. новембра, објашњава Терзић.

Новинарима и представницима агенција ће представити водич у оквиру заједничког пројекта Панорамског пута, Живот на Луштици:

– Том приликом ћемо обићи 40 км дуг панорамски пут и представити аудио водич, који је урађен на више језика. Биће гости на пољопривредном газдинству Тројановић, гдје ће моћи да се упознају са свим понудама тог домаћинства и специјалитетима које нуди Луштица, навела је Терзић.

У оквиру заједничког пројекта, већ 4. новембра је планирана и пјешачка тура од Радовића до Жањица:

– Није први пут да пјешачке туре радимо са Туристичком организацијом Тивта.

Заинтересовани за учествовање у овој пјешачкој тури биће благовремено обавјештени посредством друштвених мрежа и локалних медија.

Позивају заинтересоване да прате активности Туристичке организације Херцег Нови у реализацији свих пројеката и њиховој промоцији на сајмовима туризма. Сљедећи је Сајам у Лондону, од 5. до 9. новембра.

 

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here