Кошаркаши Приморја максимално мотивисани пред меч са КК Даниловград

КК Приморје 1945 играће сутра меч 23. кола 1. А МЦКЛ са екипом КК Даниловград, а почетак утакмице заказан је за 19 сати у сали Полицијске академије.

Након дуела са КК Теодо, који је био и физички и емотивно захтијеван, како наводи капитен плаво-жутих, Слободан Миљанић, екипа је спремна да са правим приступом уђе у утакмицу са КК Даниловград и тражи побједу на гостујућем терену.

– Сигурно да ћемо у меч са КК Даниловград ући максимално мотивисани, као и у свим утакмицама у досадашњем дијелу првенства. Вјерујем у своју екипу, тренера и стручни штаб да ћемо се спремити на најбољи начин и на крају славити – истакао је он.

Шеф стручног штаба КК Приморје 1945, Данило Павићевић наглашава да његов тим сутра очекује занимљив меч са екипом која се бори за опстанак у И А МЦКЛ, али и да градски клуб из Херцег Новог у Даниловград иде на побједу.

– Сигурно да неће бити лако. Нашим противницима у наредна четири меча потребни су бодови за опстанак, али ми играмо своју игру са жељом да побиједимо у што више утакмица – казао је Павићевић, који је упутио и ријечи захвалности публици која је у мечу са КК Теодо показала да бројност и вјера у момке који бране боје клуба и града итекако значи.

– Хвала публици која је у прошлом мечу дошла бројнија, осјетила је важност утакмице и овим путем бих замолио да тако буде и у наредним утакмицама и сезонама, јер ови момци сигурно то заслужују. До овог тренутка су побиједили у 14 утакмица и мислим да то заслужује већу пажњу и подршку, а сигурно да то и њима значи. Имамо још двије утакмице код куће и надам се да ће показати да им је стало да овај куб напредује. Ако имате јак домаћи терен, онда сте и аутоматски макар 30 одсто бољи у односу на остале – закључио је тренер Павићевић.

У досадашњем дијелу првенства екипа Приморја има скор од 14 побједа и шест пораза и налази се на 5. позицији на табели, Даниловград је на 9. сСа скором од седам побједа и 13 пораза.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here