Концерти који ће обиљежити празничну сезону у „Портоновом“ – 16 дана забаве у децембру и јануару

Гости и посјетиоци „Портоновог“ су већ навикли да на овој адреси уживају уз најљепшу празничну декорацију о којој се прича и у региону, те су и за ову годину очекивања велика.

-Празници у Портоновом један су од најишчекиванијих догађаја у Црној Гори ове године. Након прошлогодишњег успјеха, са пуно нестрпљења гости и посјетиоци се већ интересују за дешавања која смо припремили’, истакла је Адријана Хусић, директорица маркетинга и комуникација у “Портоновом”.

Празнична сезона почиње 2. децембра свечаним паљењем лампица јелке на Марина тргу од 18:00 сати када ће бити организован концерт дјечијих хорова „Д-мол“ и „Boka School International“ из „Портоновог“, као и наступ аниматора – Дједа Мраза, Сњежне краљице и других.

Празнични базар биће отворен од 23. децембра до 7. јануара на Марина тргу, гдје ће посјетиоци пробати различите празничне посластице и напитке. Ово је трећа година заредом да се базар организује у „Портоновом“, а посјетиоци ће, поред већ добро познатих угоститеља, имати прилику да уживају и у новој понуди. Базар ће радити радним данима од 16:00 до 23 сата, а викендом и празницима од 11:00 до 23:00 сата.

-Поред нових елемената декорације, новина ће бити и свјетлосни спектакл, нешто што до сада није виђено у Црној Гори. Зграде на Марина тргу ће сваког дана током трајања базаар бити обојане различитим анимацијама, а будући да ће графике сваког дана бити другачије, посјетиоци ће свакодоневно уживати у новим изненађењима, нагласила је Хусић.

Такође, током трајања базара, на Марина тргу ће сваког дана бити организовани концерти домаћих, регионалних и интернационалих звијезда. Сваког дана од 17:00 сати ресидент DJ-еви Данило Радусиновић, Lucky Deei Shar наступаће и загријати посјетиоце за концерте који почињуод 20:00 сати.

„Michael Jackson Tribute band“, побједници овогодишњег италијанског такмичења „Tali e Quali Show“, отварају серијал концерата који почиње 23. децембра. Након њих у „Портонови“ стижу Ансамбл „Тоћ“, „Фантом“, „Елементал“, Маријана Злопаша, Ида Престер и „Лолобриђида“, „Mostar Sevdah Reunion“, „MKDSL“, клапа „Каше“, „Трио Гушт“, Тијана Богићевић, бендови: „Girls Boys and Toys“, „Remake“, „Low Voltage“ и Огњен Гвозденовић. Посебну чар музичком програму даће интернационална звијезда, DJ Burak Yeter, те „Symphony Orchestra“ који ће изводити „Best of ’80s“ хитове.

Улаз на све концерте је бесплатан.

Поред догађаја на Марина тргу, „Портонови“ најављује спортска дешавања, догађаје за дјецу, а и кафићи и ресторани у ризорту припремају посебне програме, као и дочек 2024.

Календар догађаја можете погледати на линку, а за све додатне информације можете контактирати events@portonovi.com.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here