Јесен 2023: Сервисне информације

Умјерено до потпуно облачно, током дана понегдје киша, крајем дана, а нарочито током ноћи, повремено киша, пљускови и грмљавина. Интензивније падавине очекују се у другом дијелу ноћи, понегдје обилнији пљускови. Вјетар мјестимично умјерен до појачан, на сјеверу на ударе и јак, јужних смјерова. Највиша дневна температура ваздуха од 12 до 23 степена.

ЦЕДИС

Због планираних радова на мрежи без напајања електричном енергијом ће од 9:00 до 16:30 остати насеље Немила, комплетно подручје Мељина, насеље Лаловина и подручје око Луке Зеленика.

АУТО МОТО САВЕЗ

Саобраћа се по претежно сувим коловозима. На дионицама које пролазе кроз усјеке могућа је појава ситнијих одрона, а на путевима гдје се изводе радови измијењен је режим вожње. Савјетује се опрезна вожња, прилагођена временским и условима на путу, уз поштовање правила саобраћаја. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 17 саобраћајних  незгода у којима је једна особа нажалост погинула, три особе су задобиле теже а 10 особа је задобило  лакше повреде.

АВИО САОБРАЋАЈ

Из Подгорице је данас планирано 13 летова, а пет их је за Београд. Први „Аir Montenegro“ био је у 7:30, следећи је у 18:30, а компаније „Аir Serbia“ су у 8:30, 15:15 и у 20:10. Два лета су за Истанбул, а остали су за: Меминген, Сабиху Гокен, Келн и Бон, Будимпешту, Беч и Милано. Из Тивта су планирана само три лета, а два су за Београд; „Аir Serbia“ у 11:50, а „Аir Montenegro“ у 13:00 сати. Јутрос је реализован лет за Истанбул у 8:00 сати.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ

Брзи воз из Београда касни 55 минута, и на Жељезничкој станици у Бару га очекују око 8:20 сати. Полазак из Бара за Београд је у 19:00 сати, локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно. Дневно има шест полазака за Подгорицу и три за Бијело Поље.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ

Аутобуски саобраћај одвија се редовно. Јутрос су у наш град први стигли „Канис“ из Лесковца, „Божур“ и „Транс југ“ из Београда, а за њим ће: „Royal travel“ из Ниша, „Blue line“ и „Јадран експрес“ из Суботице, „Југопревоз“ из Требиња и „Royal travel“ из Београда. У 7:00 сати је кренуо „Оzlem tours“ за Београд, у 8:35 ће „Центротранс“ за Сарајево, у 9:30 „Божур“, па у 11:10 „Јадран експрес“ за Дубровник, а у 12:10 „Југопревоз“ за Требиње.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here