Јесен 2023: Сервисне информације

Претежно сунчано, од средине дана мјестимично уз малу до умјерену, углавном високу облачност. Током јутра, на сјеверу по котлинама магла. Вјетар слаб до умјерен, углавном јужних смјерова. Највиша дневна температура ваздуха од 17 до 25 степени.

ЦЕДИС

Због планираних радова на мрежи данас од 8:00 до 15 сати струју неће имати насеља Ђурићи и Гребен у Каменарима, као и потрошачи на подручју изнад школе у Бијелој  и у насељу Жагер.

АУТО МОТО САВЕЗ

Саобраћај се одвија по углавном сувим коловозима. На дионицама које пролазе кроз усјеке могућа је појава ситнијих одрона, а на путевима гдје се изводе радови измијењен је режим вожње. Савјетује се опрезна вожња, уз поштовање правила саобраћаја. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 14 саобраћајних   незгода у којима су двије особе задобиле теже, а седам особа лакше повреде.

АВИО САОБРАЋАЈ

Из Подгорице је данас планирано 15 летова, а пет их је за Београд. Први „Аir Montenegro“ био је у 7:30, следећи је у 18:30, а компаније „Аir Serbia“ су у 8:35, 15:15 и у 20:40. Три лета су за Истанбул, а остали су за: Краков, Љубљану, Берлин, Беч, Гдањск, Варшаву и за Сабиху Гокен. Из Тивта је планирано пет летова, а три су за Београд. Компаније „Аir Serbia“ су у 7:50 и 15:20, а једини „Аir Montenegro“ је у 8:00 сати. Преостала два лета су за Истанбул – у 11:00 и у 12:50.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ

Брзи воз из Београда касни два сата и пет минута, и на Жељезничкој станици у Бару га очекују око 9:30. Полазак из Бара за Београд је у 19:00 сати, локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ

Аутобуски саобраћај одвија се редовно. Јутрос су у наш град први стигли „Канис“ из лесковца, „Божур“ са Пала и из Београда, “Viena tour“ из Модриче и „Транс југ“ из Београда, а следеће очекују: „Ленс“ из Новог Сада, „Blue line“ и „Јадран експрес“ из Суботице, „Југопревоз“ из Требиња и „Royal travel“ из Београда. У 7:00 сати је кренуо „Оzlem tours“ за Београд, у 8:35 ће „Центротранс“ за Сарајево, у 9:30 „Божур“, па у 11:10 „Јадран експрес“ за Дубровник, а у 12:10 „Југопревоз“ за Требиње.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here