Јесен 2023: Сервисне информације

Претежно сунчано. У јутарњим сатима слаба до умјерена, у сјеверним предјелима и повећана облачност, а по котлинама могућа и магла. Вјетар слаб до умјерен, углавном јужних смјерова. Јутарња температура ваздуха до 17, највиша дневна до 24 степена.

ВОДОСНАБДИЈЕВАЊЕ

Улијед постављања енергетског кабла у улици Народног фронта у Мељинама дошло је до оштећења водоводне цијеви, због чега потрошачи у поменутој улици немају воду.

Санација водоводне цијеви је у току, док ће се већи дио радова обавити у касним поподневним сатима када се очекује нормализација водоснабдијевања, обавјештавају из Техничке службе Водовода и канализације.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

На главну станицу до 7:30 су стигли Озлем из Лесковца, Лазаро из Бања Луке и Блу лајн из Новог Сада. У наставку пријеподнева очекују Банбус, Јадран експрес и Ласту из Београда, Ниш експрес из Ниша, Ленс и Божур из Суботице.

Мјеста има у свим правцима, а више информација могуће је добити на 031 321 225 и 069 017 100 (Viber, WhatsApp), или путем портала www.autobuskahercegnovi.com

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Нема кашњења у реду летења на тиватском аеродрому, први предвиђен полазак је ка Истанбулу је у 8:00, слиједе три ка Београду.

Са подгоричког аеродрома авио саобраћај се такође одвија по реду вожње, полетјела су прва два авиона ка Истанбулу и ка Бечу, слиједе ка Цириху, Бечу, Београду…

Детаљније информације могуће је добити путем телефона – 032 670 930 (Тиват); 020 444 244 и 19880 (Подгорица).

ЖЕЉЕЗНИЦА ЦРНЕ ГОРЕ

Међународни брзи воз са станице Бар ка главном граду Србије полази у 19:00, повратак је у 20:20. Цијена возне карте другог разреда у једном смјеру износи 21 еуро, док цијена резервације сједишта износи 3 еура.

Информације о кретању возова могуће је добити путем вибер поруке на број телефона: 068/441-212, радним данима од 7:00 до 15:00 сати, или путем сајта ЖЦГ: www.zcg-prevoz.me

АМСЦГ

Саобраћај се одвија по углавном сувим коловозима. На дионицама које пролазе кроз усјеке могућа је појава ситнијих одрона. Возачима се савјетује опрезна вожња и поштовање правила саобраћаја. На путевима гдје се изводе радови измијењен је режим вожње.

На магистралном путу Никшић-Вилуси, локалитет Вуков мост, промијењен је режим саобраћаја са двосмјерног на једносмјерни на мјесту извођења радова.

Детаљније информације могуће је добити путем телефона 020 234 999 и 19807.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here