Јесен 2023: Сервисне информације

Претежно облачно, још током јутра или пријеподнева мјестимично киша или пљусак, могућа и грмљавина. У другом дијелу дана промјењиво облачно са сунчаним интервалима и углавном суво. Вјетар јужних смјерова, мјестимично умјерен до појачан, током пријеподнева у слабљењу. Највиша дневна температура ваздуха 16 до 24 степена.

АУТО МОТО САВЕЗ

Саобраћа се по претежно мокрим коловозима. На дионицама које пролазе кроз усјеке могућа је појава ситнијих одрона, а на путевима гдје се изводе радови измијењен је режим вожње. Савјетује се опрезна вожња, уз поштовање правила саобраћаја. На регионалном путу Р-13 Матешево –Колашин данас неће бити потпуних обустава саобраћаја, као ни на магистралном путу Никшић-Вилуси, на дионици Никшић-Кусиде. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 27 саобраћајних незгода у којима је једна особа задобила теже, а 13 особе лакше повреде.

АВИО САОБРАЋАЈ

Из Подгорице је данас планирано 20 летова, а четири су за Београд. Први „Аir Montenegro“ био је у 7:30, вечерњи је у 21:00 сат, а компаније „Аir serbia“ су у 15:20 и у 21:40 . Четири лета су за Истанбул, три за Беч, а остали су за: Барселону, Цирих, Варшаву, Сабиху Гокен, Париз, Франкфурт, Краков, Праг и Манчестер. Из Тивта је планирано 11 летова, а четири су за Београд. Компаније „Аir Serbia“ су у 11:40, 15:20 и у 17:45, а једини „Аir Montenegro“ је у 15:00 сати. Остали летови су за Истанбул, Париз, Манчестер, Барселону, Виљнус, Лондон и Франкфурт.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ

Брзи воз из Београда касни 35 минута и на Жељезничкој станици у Бару га очекују око 8:00 сати. Полазак из Бара за Београд је у 19:00 сати, локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ

Аутобуски саобраћај одвија се редовно. Јутрос су у наш град први стигли „Божур“ из Београда и са Пала, „Транс југ“ из Београда и „Royal travel“ из Ниша, а следеће очекују: „Канис“ из Лесковца, „Blue line“ и „Јадран експрес“ из Суботице, па „Royal travel“ из Београда. У 7:00 сати је кренуо „Оzlem tours“ за Београд, у 8:35 ће „Центротранс“ за Сарајево, у 9:30 „Божур“, па у 11:10 „Јадран експрес“ за Дубровник, а у 12:10 „Југопревоз“ за Требиње.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here