ЈЕСЕН 2021: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Претежно облачно, у сјеверним предјелима са слабим снијегом и мећавом, а у јужним углавном суво. Послијеподне у јужним предјелима постепено разведравање. Вјетар умјерен до јак сјеверни и сјевероисточни. Највиша дневна температура ваздуха од -5 до 12 степени.

АУТО МОТО САВЕЗ
Саобраћа се по претежно мокрим путевима, а у вишим планинским предјелима мјестимично има поледице. На дионицама које пролазе кроз усјеке могући су ситнији одрони, а на дионицама на којима се изводе радови неопходна је додатна пажња јер је измијењен режим вожње. Савјетује се опрезна вожња, прилагођена временским и саобраћајним условима. Интензитет саобраћаја је умјерен. Информативни центар, заједно са службом помоћи на путу, на услузи је грађанима непрекидно 24 сата, а могу им се обратити путем телефона 19807.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ
Брзи воз из Београда касни око пола сата и на Жељезничкој станици у Бару га очекују у 8:35. Полазак из Бара за Београд је сваке вечери у 19:00 сати, а назад у 21:10. Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ
Јутрос су у наш град први стигли „Божур“ са Пала и из Београда. У 7:00 сати је кренуо „Оzlem tours“ за Београд, у 9:30 ће “Божур“, па у 11:10 „Јадран експрес“ за Дубровник. Следеће очекују „Транс-југ“ из Београда, „Ленс“ из Новог Сада, „Royal travel“ из Ниша, па „Blue line“ и „Јадран експрес“ из Суботице.

ДОМ ЗДРАВЉА
На дјечјем одјељењу пријеподне раде др Драгана Кнежевић и др Оливера Ментовић, а послијеподне др Маја Поповић. Изабрани љекари за одрасле пријеподне: др Марија Станишић, др Наташа Миловић, др Тамара Пиљевић и др Тања Зградић, а на медицини рада је др Александра Колунџић. Изабрани љекари за одрасле послијеподне: др Весна Ковач, др Зинаида Миљковић, др Данка Кривокапић и др Ана Поповић.
У COVID амбуланти данас је од 8:00 до 12:00 сати др Сања Чепрнић, а од 15:00 до 19:00 сати др Данка Кривокапић.
У диспанзеру за за жене данас пријеподне пацијенткиње прима др Аленка Срдановић. У пулмолошкој амбулантидр данас од 15:00 до 19:00 сати ради др Даринка Ковачић.
У амбуланти Игало од 7:00 до 14:00 сати ради др Росанда Бојичић. У амбуланти у Бијелој у исто вријеме раде др Иљана Даниловић и др Милица Тошић, док је на педијатрији од 7:00 до 15:00 сати др Милена Пророчић.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here