Фудбалски клуб Игало и Клуб доборвољних давалаца крви Херцег Нови потписали меморандум о сарадњи

Предсједник Kлуба доборвољних давалаца крви Зоран Срдановић и чланови Управе фудбалског клуба Игало Видо Спаић и Недељко Марковић,поптписали су меморандум о сарадњи. Потписници споразума, нису крли обострано задовољство што је сарадња и званично успостављена.

Срданоновић се захвалио Управи Игала и израдио наду да ће се са овом праксом наставити и у будућности.

-Хвала фудбалском клубу Игало на хуманости и почетку сарадње. Са задовољством смо прихватили позив фудбалскога клуба Игало да озваничимо нашу сарадњу која иначе не траје само од данас. Овај знак пажње ме посебно радује јер ће представљати велики допринос у нашим хуманим акцијама, казао је Срдановић.

Спаић је задовољан што су у прилици да подрже добровољно давалаштво које Клуб добровољних давалаца крви Херцег Нови спроводи.

-Задовољство нам је што смо у прилици да помогнемо Клубу добровољних давалаца крви у промоцији добровољног давалшрва. Надам се да ће и друга спортска друштва слиједити примјер фудбалског клуба Игало.

Потписници меморандума, како наводе, вјерују да ће добру сарадњу између Клуба добровољних давалаца крви и Фудбалског клуба Игало постати пракса која ће подстаћи грађане на овај хумани чин.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here