Ђекић: Радови на магистрали биће завршени у предвиђеном року

Радови на потезу Земунске улице на којем се гради крак водоводне и канализационе инфраструктуре за сада иду планираном динамиком и нема кашњења, потврдио је за РТХН Боривој Ђекић, правни заступник Друштва за изградњу водоводне и канализационе инфраструктуре.

-За сада још увијек немамо кашњења и комуникација са извођачем је добра. Било је примједби  грађана да није обезбијеђена комуникација са радњама које се налазе уз магистралу, да су саобраћајне гужве и да се то све одражава на њихово пословање. Све то је могуће и вјероватно тачно, казао је Ђекић.

У комуникацији са извођачем радова, договорено је да се убрза темпо радова.

-Имам утисак да су ажурирани радови задњих дана, да је комплетан потез цијеви постављен, да се раде спојеви изван трупа магистрале да се не би магистрала поново раскопавала.  Мислим да уз те неке одређене проблеме које свака градња инфраструктуре носи са собом, радови иду доста добро и очекујемо да ће се у предвиђеном року завршити.

Ђекић објашњава да је рок за изградњу 60 календарских дана од уплате аванса али с обзиром на то да се није радило током празника очекује да ће радови бити завршени до 20. фебруара.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here