Честитка Општине једриличару Миливоју Дукићу: Херцег Нови је поносан на свог четвороструког олимпијца

Предсједник Општине Херцег Нови, Стеван Катић и секретар за друштвене дјелатности и међународну сарадњу, Митар Кисјелица, упутили су честитку једриличару Миливоју Дукићу, Црногорском једриличарском савезу и Црногорском олимпијском комитету, поводом прве изборене визе за Олимпијске игре у Паризу.

-Честитамо Новљанину, Миливоју Дукићу на одличним резултатима постигнутим на Свјетском шампионату у Аустралији чиме је обезбиједио норму за учешће на Олимпијским играма у Паризу.

Посебно смо поносни што је прву визу за Црну Гору изборио Новљанин, оправдавајући тиме лијепу традицију града олимпијаца и носиоца титуле Европског града спорта. Без премца је успјех Миливоја Дукића, сасвим сигурно риједак у свијету, да учествујете на четири Олимпијаде заредом што доказује предан рад, изузетно велики труд, одрицање и истрајност, како нашег цијењеног спортисте тако и матичног клуба ЈК Југоле Гракалић и Црногорског једриличарског савеза.

Представљањем свог града и једрења на планетарним спортским смотрама у Лондону, Рио де Жанеиру, Токију и наредном који ће се десити у Паризу ове године, али и свим такмичењима на којима је учествовао дуже од деценију и по, Миливој Дукић је позиционирао Херцег Нови у свјетски врх спорта, допринио његовој промоцији на најбољи начин и показао млађим нараштајима како се долази до изузетних резултата и успјеха.

Нашем олимпијцу Миливој Дукић желимо успјех на Олимпијади, добар вјетар и нова одличја”, наведено је у честитки Општине Херцег Нови, наведено је у честитки.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here