МОТО КЛУБ “MC CRUISER“ ПОЗИВА НА 9. МОТО ЖУРКУ

Након двије године паузе, коначно су се стекли услови и за дружења моториста из земље и региона, а последња субота у марту је већ скоро деценију “резервисана” за традиционалну мото журку херцегновског мото клуба MC “Cruiser”.

С обзиром на то да претходне двије године, због епидемиолошке ситуације и мјера, нису организовали ни традиционални Међународни мото скуп крајем августа, у овом клубу, који окупља 40-ак чланова , с нестрпљењем ишчекују нови сусрет са бајкерима и љубитељима мотора из Црне Горе и окружења.

Овога пута ће их дочекати у холу Дома културе у Бијелој, у суботу 26. марта од 20:00 сати, уз пиће добродошлице, бесплатан улаз и послужење, а за добру атмосферу ће се побринути црногорска рок група “Рудолф”. Пошто су се сви ужељели путовања и дружења, очекују долазак старих и нових пријатеља из бројних мото клубова, не само из Црне Горе, већ и из околних земаља.

Уз позив свим мотористима и љубитељима двоточкаша да им се придруже, из мото клуба “MC Cruiser” захваљују на подршци у организацији 9. Мото журке Мјесној заједници Бијела и Општини Херцег Нови.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here