ЗИМА 2022: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Пријеподне доста сунчаних интервала, средином дана постепено наоблачење, а током ноћи у јужним и централним предјелима понегдје слаба киша. Вјетар слаб до умјерен, у сјеверним предјелима и на приморју појачан, јужни и југоисточни. Највиша дневна температура ваздуха од 9 до 18 степени.

АУТО МОТО САВЕЗ ЦГ
У већем дијелу земље саобраћа се по претежно сувим коловозима. Видљивост је по котлинама мјестимично смањена због магле, а на дионицама које пролазе кроз усјеке могући су ситнији одрони. Савјетује се опрезна вожња, прилагођена временским и саобраћајним условима, поготово на дионицама гдје се изводе радови због измијењеног режима вожње. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 15 саобраћајних незгода у којима је једна особа задобила теже, а три особе лакше повреде.

ЗАБРАНА САОБРАЋАЈА
Због несметаног и безбједног одржавања Феште од мимозе, рибе и вина у оквиру 53. Празника мимозе, данас ће од 9:00 до 10:00 сати бити забрањен саобраћај на локалном приобалном путу у Кумбору, на потезу од скретања са магистралног на локални пут (Змијица) до хотела Кумбор. У времену од 9:00 до 16:00 сати биће обустављен саобраћај на локалном приобалном путу кроз Ђеновиће, Баошиће и Бијелу, на потезу од кружног тока у насељу Ђеновићи до Дома културе у Бијелој.

АВИО САОБРАЋАЈ
Из Подгорице је данас планирано девет летова, а три су за Београд. Јутарњи је био „Аir Montenegro“ у 7:30, а компаније „Аir Serbia“ су у 9:05 и у 16:20. Два лета су за Истанбул, по један за Беч, Кијев, Лондон и Загреб. Из Тивта данас само три лета за Београд; „Аir Montenegro“ у 10:25, а „Аir Serbia“ у 13:10 и у 16:25.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ
Брзи воз из Београда касни 50 минута, и на Жељезничкој станици у Бару га очекују око 8:10. Полазак из Бара за Београд је сваке вечери у 19:00 сати, а назад у 20:20. Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ
Јутрос су у наш град први стигли аутобуси превозника „Божур“ из Београда и са Пала. У 7:00 сати је кренуо „Оzlem tours“ за Београд, а у 11:10 ће „Јадран експрес“ за Дубровник. Следеће очекују „Ленс“ из Новог Сада, „Royal travel“ из Ниша и Београда, „Blue line“ и „Јадран експрес“ из Суботице…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here