Ljeto 2024: Servisne informacije

Promjenljivo do potpuno oblačno, povremeno kiša, u južnim predjelima moguć i pljusak sa grmljavinom. Vjetar uglavnom slab do umjeren istočnih smjerova. Jutarnja temperatura vazduha od 5 do 17, najviša dnevna od 12 do 25 stepeni.

AUTO MOTO SAVEZ

Saobraćaj se  obavlja po mjestimično mokrim kolovozima. Moguća je pojava sitnijih odrona na putevima koji vode pored rijeka i kosina. Iz Auto moto saveza apeluju na vozače da vožnju prilagode uslovima i stanju na putu i poštuju pravila saobraćaja.

U protekla 24 sata na putevima u zemlji dogodilo se 20 saobraćajne nezgode u kojima je sedam osoba zadobilo lakše povrede.

AVIO SAOBRAĆAJ

Iz Podgorice je danas planirana 24 leta, a pet ih je za Beograd. Jutarnji „Air Montenegro“ je realizovan u 7.30, večernji je u 20.05, a kompanije „Air Serbia“ su u 8.35, 15.20 i u 22.05. Tri leta su za Istanbul, tri za Beč,  dva zaLondon,  a ostali su za: Krakov, Lil, Izmir, Kairo, Varšavu, Cirih, Bratiuslavu , Berlin, Pariz, Katovice I Tel Aviv. Iz Tivta danas 12 letova, četiri za Istanbul, po dva za Beograd I Tel Aviv    a ostali su za Rigu, Mančester, Prag I Viljnus

ŽELJEZNIČKI SAOBRAĆAJ

Brzi voz iz Beograda kasni oko 35 minuta i na Željezničkoj stanici u Baru ga očekuju oko 8.00 sati. Polazak za Beograd u 19.35. Lokalni vozovi saobraćaju redovno, a mjesta ima dovoljno.

AUTOBUSKI SAOBRAĆAJ

Jutros su u naš grad prvi stigli “Božur” iz Beograda, “Božur” sa Pala i “Lalatović” iz Modriče, a u toku dana očekuju dolaske različitih prevoznika: iz Skoplja, Beograda, Novog Sada, Niša, Kragujevca, Subotice i Trebinjasa. U 7.00 sati je krenio “Ozlem” za Beograd, u 8.45 “Lalatović” za Sarajevo, u 9.30 “Božur” pa u 11.10 „Jadran ekspres“ za Dubrovnik, a u 12.10 “Jugoprevoz Gacko” za Trebinje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here