Љето 2024: Сервисне информације

На југу претежно сунчано, поподне мјестимично уз малу до умјерену облачност. На сјеверу промјенљиво облачно са сунчаним интервалима, у јутарњим сатима тек понегдје могућност за слабу кишу. Вјетар слаб до умјерен, мјестимично појачан, на ударе јак, сјеверних смјерова. Највиша дневна температура ваздуха од 20 до 35 степени.

Аеродром Тиват

Јутрос са аеродрома Тиват летови ка Истанбулу, Измиру, Чишинауу, Београду, Цириху, Вилнусу, Стокхолму, Копенхагену, Паризу, Тел Авиву, Прагу, Манчестеру, Бирмингену, Бакуу, Диселдорфу, Талину, Копенхагену и Ослу.

Жељезнички саобраћај

Полазак из Бара за Нови Сад је у 9.00, а за Београд у 19.35. Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно.

АМСЦГ

Саобраћај се обавља  по сувим коловозима и уз добру видљивост. Возачима се савјетује да због високих температура ваздуха избјегавају путовања у најтоплијем дијелу дана и да се током дужих  путовања  чешће одмарају. Додатан опрез савјетујемо на дионицама које пролазе кроз усјеке  као и на путевима гдје је због радова измијењен режим вожње. Интензитет саобраћаја је умјерен, током дана појачан на већини путева у земљи. У протекла 24 сата догодило  се 25 саобраћајних  незгода   у којима  су 4 особе су задобиле теже повреде, а 9 особа лаке  повреде.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here