Прољеће 2023: Сервисне информације

У јужним и централним предјелима претежно сунчано. На сјеверу ујутру слаб до умјерен мраз, по котлинама могућа магла или ниска облачност, током дана сунчани периоди. Вјетар слаб промјенљивог смјера, ујутру понегдје умјерен сјеверни и сјевероисточни. Највиша дневна температура ваздуха од 4 до 16 степени.

ЦЕДИС

Због планираних радова на мрежи без струје ће од 8 до 18 сати бити дио Каменара, Јошице, Ђурићи и Бијелске Крушевице.

ВОДА

Због санације више детектованин кварова на водоводној мрежи, који су узроковали велике губитке у систему, потрошачи са подручја доње ривијере у Кумбору, Ђеновићима и Баошићима, неће имати воду од 07 до 14 сати.

ИЗМЈЕНА РЕЖИМА САОБРАЋАЈА

Ради несметане санације локалног пута, саобраћај за сва моторна возила у улици Пут партизанских мајки, од раскрснице која се налази између ОШ “Дашо Павичић” и дјечијег вртића “Наша радост” до Његошеве улице, биће забрањен данас од 15 сати до понедљка 10. априла.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Аутобуски саобраћај се одвија по реду вожње, до 7:30 су стигли Божур и Трансјуг из Београда и Лалатовић из Модриче. У наставку пријеподнева очекују Јадран лајн из Крагујевца, Блу лајн и Јадран експрес из Суботице, Ленс из Новог Сада и Ројалове превознике из Ниша и Београда. Локални саобраћај се одвија по реду вожње.

Више информација могуће је добити на 031 321 225 и 069 017 100 (Viber, WhatsApp), или путем портала www.autobuskahercegnovi.com

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Повећана је фреквенција саобраћаја на црногорским аеродромима. Са тиватског је редом летења планирано пет полазака ка Београду и по један ка Истанбулу и Берлину.

Детаљније информације могуће је добити путем телефона – 032 670 930 (Тиват); 020 444 244 и 19880 (Подгорица).

ЖЕЉЕЗНИЦА ЦРНЕ ГОРЕ

Брзи воз на релацији Бар – Београд саобраћа сваке вечери. Полазак је у 19:00, док је повратак из главног града Србије у 20:20. Локални возови саобраћају редовно и свакодневно, шест је полазака из Бара за Подгорицу и три су ка Бијелом Пољу.

Информације о кретању возова могуће је добити путем вибер поруке на број телефона: 068/441-212, радним данима од 7:00 до 15:00 сати, или путем сајта ЖЦГ: www.zcg-prevoz.me

АМСЦГ

У јужним и централним предјелима саобраћај се одвија по сувим коловозима. Дуж клисура и усјека могућа је појава ситнијих одрона. Савјетујемо опрезну вожњу прилагођену условима и стању на путу.

Детаљније информације могуће је добити путем телефона 020 234 999 и 19807.

Возите полако и опрезно, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here