Зима 2023: Сервисне информације

Претежно сунчано. Вјетар умјерен до јак сјеверних смјерова, послијеподне ће у већини предјела ослабити. Највиша дневна температура ваздуха од 2 до 18 степени.

ИЗМЈЕНА РЕЖИМА САОБРАЋАЈА

Режим саобраћаја у центру Херцег Новог биће привремено измијењен због несметаног и безбједног одржавања трке карића „Каротрц 2023“ која је дио програма овогодишњег Празника мимозе. Данас ће бити забрањен саобраћај у Његошевој улици, на потезу од раскрснице са Мића Вавића („Новљанка“) до улице Саве Ковачевића (пицерија „Тач“), у термину од 9 до 15 часова; као и улици Партизански пут, у термину од 08.30 до 15 часова.


АУТОБУСКА СТАНИЦА
Нема кашњења ни гужве на главној аутобуској станици. Локални и међуградски саобраћај се одвијају по реду вожње. Мјеста има у свим правцима. Више информација могуће је добити на 031 321 225 и 069 017 100 (Viber, WhatsApp), или путем портала www.autobuskahercegnovi.com.

АЕРОДРОМИ ЦРНА ГОРА
Са тиватског аеродрома данас су планирана три лета за Београд у 11:15, 15:20, и 15:45 сати, као и лет за Истанбул у 8:55. Са аеродрома Подгорица данас летови ка Београду, Бриселу, Манчестеру Барселони, Лондону и Бечу.

АМСЦГ
Саобраћа се по претежно сувим коловозима. Дуж клисура и усјека су могући наиласци на ситније одроне. Возачима се савјетује да прилагоде вожњу условима на путу и поштују правила саобраћаја. На дионицама гдје се изводе радови неопходна је додатна опрезност. Од 13. марта са почетком у 10 сати одобрава се промјена режима саобраћаја у Перасту са двосмјерног на једносмјерни због уклањања помоћног објекта-оградног зида. На ауто путу саобраћај се обавља без измјена у режиму саобраћаја. Апелујемо на возаче да возе опрезно у складу са ограничењима брзине уз држање прописаног растојања између возила.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here