Зима 2024: Сервисне информације

Умјерено до потпуно облачно, углавном од средине дана услови за мјестимичну кишу. На сјеверу, ујутру, по котлинама могућа магла или повећана ниска облачност. Вјетар слаб до умјерен, најчешће јужни и западни. Јутарња температура ваздуха од 0 до 10, највиша дневна од 8 до 18 степени.

СТРУЈА

Из ЦЕДИС-а за данас нису најавили искључења на подручју општине Херцег Нови.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Аутобуски саобраћај одвија се по реду вожње.  У Херцег Нови овога јутра стигли су Божур и Трансјуг из Београда. У наставку јутра очекују се доласци Ленса из Новог Сада, Ројал травела из Ниша, Јадранлајна из Крагујевца, Блу лајна и Јадран експреса из Суботице, Југопревоза Гацко из Требиња и Ројал Травела из Ниша.

Редом вожње предвиђени су поласци Озлема који је у 7 кренуо за Београд, Центротранс за Сарајево полази у 8:35, за Дубровник Божур у 9:30, а Јадран експрес у 11:10, Југопревоз Гацко за Требиње у 12:10. У послијеподневним и вечерњим терминима предвиђени су поласци превозника за градове у Србији.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Са тиватског аеродрома планирана су три лета за Београд у 11.15, 15.20, и 15.25, као и два за Истанбул у 10.25 и 12.50 сати.

Са подгоричког аеродрома за главни град Србије данас пет летова, у 07:30, 08:35, 15:15 и 18.30 и 22.05, као и летови за Меминген, Берлин, Гдањск, Дортмунд, Будимпешту, Краков, Милано.

ЖЕЉЕЗНИЧКА СТАНИЦА

Полазак из Бара за Београд је сваке вечери у 19.35 сати. Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољо.

Детаљније информације о реду вожње и кретању возова могуће је добити путем вибер поруке на број телефона: 068/441-212, радним данима од 7:00 до 15:00 сати.

АМСЦГ

У већем дијелу земље овога јутра саобраћај се одвија по сувим коловозима и углавном уз добру видљивост. Из АМСЦГ возачима савјетују опрезну вожњу нарочито на дионицама које пролазе кроз усјеке због могућих ситнијих одрона, као и поштовање саобраћајних прописа, нарочито ограничење брзине.

На дионицама гдје се изводе радови обавезно је поштовање постављене саобраћајне сигнализације.

Интензитет саобраћаја је умјерен.

У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 16 саобраћајних незгода у којима је једна особа назалост погинула, двије особе су задобиле теже, а четири лакше тјелесне повреде.

Прилагодите брзину условима на путу и возите пажљиво, а ми вам желимо срећан пут.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here