У ТОКУ РАДОВИ НА ИЗГРАДЊИ СЕКУНДАРНЕ КАНАЛИЗАЦИЈЕ У КУМБОРУ

У Кумбору, на потезу од Јадранске магистрале до кафића “Амаро”, изводе се радови на изградњи секундарне канализације. Како је истакао секретар за комуналне дјелатности Василије Сеферовић, на овај начин биће ријешен дугогодишњи проблем испуштања неугодних мириса, на шта су грађани и Мјесна заједница још раније указивали.

Он је нагласио да је Општина Херцег Нови одлучна у намјери рјешавања инфраструктурних проблема, како у погледу локалних саобраћајница и путева, тако и по питању канализације.
Вриједност радова, које су данас заједно обишли Сеферовић и директор Агенције за изградњу и развој Херцег Новог, Александар Ковачевић, износи 20 хиљада еура, а извођач је компанија “Роле Инжењеринг” као најповољнији понуђач у спроведеном тендерском поступку.

Сеферовић напомиње и да ће након завршетка ових радова бити уређена пјешачка стаза, а расписан је и тендерски поступак за изградњу канализационе мреже код хотела “Олимпија”. Такође, за десетак дана ће почети и радови на изградњи канала за одвод атмосферске канализације у насељу Немила.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here